Agmented Reality (AR) a közösségi média legújabb és legmegfogóbb újdonsága.

Az AR filterekkel a márkák szórakoztató és egyedi módon nyűgözhetik le a közönséget, ez pedig egy kiválló lehetőség mind márkaépítésre, mind eladás ösztönzésre.  

A közösségi médiában, a fogyasztók alapvetően kerülik a direkt hirdetéseket, és másodperc alatt tovább görgetik a hírfolyamban, ha nem érdekes számukra. Nehezen vehetők rá, hogy megosszanak reklámszerű tartalmakat, így az organikus terjedés minimális. Alapvetően nem szeretik, ha reklámokat tolnak az arcukba.

Az augmented reality filterek játékos módon, szórakoztató formában ismertetik, kedveltetik meg a terméket/márkát, melyeket a felhasználók önkéntesen maguktól osztanak meg, így gyorsan és hatékonyan terjed, magas elköteleződést generálva.

Egyedül mi foglalkozunk Magyarországon AR kampányok managementjével. Amerikai facebook fejlesztői csapatunk számos márkának készített már Instagram és Facebook platformokra AR filtereket.

Közösségi média ügynökség vagyunk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a stratégia tervezéstől a tartalomgyártáson keresztül az adat-vezérelt elhelyezésig.